Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

cd&v teamKLT: 'Hanne Baeyens en William Van der Vennet vertegenwoordigen nieuwe generatie in Kastelse politiek'

Hanne Baeyens

Het cd&v teamKLT breidt uit. Burgemeester Ward Kennes : 'Hanne Baeyens en William Van der Vennet vertegenwoordigen de nieuwe generatie in de Kastelse politiek'.

Hanne Baeyens (1989) is freelance producer van TV-programma’s bij televisieproductiehuis De Mensen en werkte mee aan programma’s zoals Kamp Waes, Reizen Waes, Het Laatste Portret, Waarheid, Durven & Doen, Last Days, Blacklist, … Daarnaast is ze gepassioneerd bezig met kledij maken, lanceerde ze haar eigen collectie feestjurken, en focust ze zich nu op maatwerk. 

In haar vrije tijd springt ze nog bij op de boerderij van haar ouders, schept ze mee hoeve-ijsjes bij De Klein Cluys en verkoopt ze aardappelen en groenten op de zondagsmarkt in Herentals. 

“Hanne was al een sterk gemeenteraadslid van 2012 tot 2018,” zegt burgemeester Ward Kennes. “Fijn dat het na 6 jaar weer kriebelt en Hanne klaar staat om weer een rol te spelen in het lokaal bestuur.” 

William Van der Vennet (1994) werd op zijn 24e verkozen in de gemeenteraad. Hij woont in Lichtaart en groeide er op in de KSA. Het gemeenschapsleven ligt hem nauw aan het hart. Tijdens zijn vrije tijd gaat hij graag muurklimmen en trotseert hij hoge rotswanden in binnen- en buitenland.

William behaalde een bachelor in de marketing, gevolgd door een postgraduaat marketing management. Professioneel ondersteunt hij bedrijven met hun nieuwe commerciële strategieën.

Hij hecht een groot belang aan heldere en transparante communicatie en vertaalt graag de soms complexe politieke dossiers in ‘mensentaal’.

“Afgelopen legislatuur zette William zijn schouders mee onder de werking van jeugdhuizen, het fuifbeleid en stak hij met het skatepark in de Molenstraatdossier een verdiende pluim op zijn hoed,” zegt burgemeester Ward Kennes.  Verder nam hij ook de rol op als voorzitter van de commissie welzijn.

William Van der Vennet

William Van der Vennet

Hanne Baeyens

Deel dit artikel